Waardevol door mensen

Uw elektronica zetten we om in hoogwaardige grondstoffen. Daar hebben we goede medewerkers voor nodig, waardevolle medewerkers! We stellen Jamal, Marco en Peter aan jullie voor.

Jamal is via Wiertz uitzendbureau bij Weelec aan de slag gegaan. Hij woont samen met zijn vrouw en 9! kinderen al zo'n 10 jaar in Nederland. Hij hoorde via een vriend positieve verhalen over Weelec en dat is hij zelf inmiddels ook. Zijn collega's zijn allemaal aardig en sociaal en hij droomt er van om in de toekomst als heftruckchauffeur aan de slag te gaan.

Marco zat al een aantal jaren thuis en kwam bij Weelec terecht en startte zijn loopbaan in de sorteerhal. In no-time kon en mocht hij doorgroeien naar de rol van machinist en haalde alle bijbehorende certificaten. "Binnen Weelec voelen we elkaar goed aan, voel ik veel waardering en krijg ik verantwoordelijkheid waar ik me prettig bij voel", aldus Marco. Grote dromen heeft hij niet, maar als hij zijn huidige job nog zo lang mogelijk mag uitvoeren, dan is hij heel tevreden. Ok...en als Weelec bij de grootste recyclingbedrijven van de wereld gaat horen.

  

 

Peter zat in de bijstand en kwam via MTB bij Weelec terecht. De hele dag is Peter bezig om magnetrons uit elkaar te halen en springt bij in de hal waar nodig. Hij houdt van structuur en kan zich helemaal uitleven in zijn baan. "je weet waarvoor je het doet en zolang mijn collega's me een beetje met rust laten werk ik het hardste" zegt hij met een grote glimlach. Hij droomt van een vaste aanstelling en dat er zoveel mogelijk materialen weer als grondstof kunnen worden ingezet.