Samen vooruit

De trouwe lezers van onze nieuwsbrief hebben kunnen volgen hoe stormachtig Weelec zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Het pad van de vooruitgang is geplaveid met tegenslag, maar innovatie en doorzettingsvermogen hebben ons gebracht waar we nu zijn. Als partner ben je daar natuurlijk ook van cruciaal belang bij geweest, want zonder ons netwerk zijn wij nergens. Dank dan ook voor het vertrouwen en de samenwerking!

De grondstoffenwereld is het afgelopen jaar enorm in beweging geweest en is dat nu nog. De olieprijs is naar een historisch dieptepunt gedaald en metalen zijn nog maar een fractie waard van de dagwaardes van een jaar geleden. Voor een jonge onderneming zoals Weelec betekent dit dat we de handen nog meer uit de mouwen zullen moeten steken. Hopend op betere tijden is dit een allesbehalve eenvoudige opgave, maar samen met mijn team ben ik vol vertrouwen. Wellicht zullen prijzen aangepast moeten worden, maar wij zullen een uiterste inspanning doen onze efficiency te vergroten om prijsbijstellingen te voorkomen en je als partner goed te kunnen blijven bedienen.

Het grootste nieuwsfeit van 2015 is het behalen van ons WEEELABEX certificaat. Weelec heeft aangetoond op hoge milieu- en managementstandaard te acteren en een zeer gevaarlijke afvalstroom op te kunnen werken tot zuivere grondstoffen. Hierdoor worden zowel mens als milieu gespaard, terwijl we tegelijkertijd werkgelegenheid creëren in de regio. Innovatie, duurzaamheid en MVO gaan bij Weelec hand in hand! Ik ben dan ook oprecht trots te mogen melden dat Weelec de vijfde verwerker in Nederland is die over dit prestigieuze certificaat beschikt. Jouw elektronisch afval is bij Weelec dan ook in goede handen!

Dit jaar willen we onze activiteiten vergroten door onze locatie te verruimen. Hiervoor zijn gesprekken met een aantal partijen gaande. Er is veel vertrouwen in de spoedige concretisering van onze plannen. De extra werkgelegenheid en efficiëntieslag die wij hierdoor gaan realiseren, zal van Weelec een nog sterkere speler maken en de continuïteit borgen. Hierdoor kunnen wij je ook in de verre toekomst op een solide wijze blijven bedienen. Houd de nieuwsbrieven en lokale media in de gaten om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen!

Afsluitend wil ik mijn team en al onze stakeholders bedanken voor de inzet, het vertrouwen en de samenwerking. Een circulaire economie drijft op transparantie, samenwerking en onderling vertrouwen. Wij zullen een maximale inspanning blijven leveren om deze Aarde in een betere toestand over te dragen aan de volgende generatie. Daar hebben wij jullie keihard voor nodig. Vertel daarom ook aan vrienden, familie en kennissen over Weelec en help ons bij de vervulling van onze missie.
terug naar boven