Weelec is HET voorbeeld van de circulaire economie.

Weelec is het voorbeeld van de circulaire economie. Zij zijn geen afvalverwerker maar producent van grondstoffen met een visie gericht op samenwerking in de keten, innovatie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Annette I.H. van Waning 
Head of CSR | Directeur Vebego Foundation  
Vebego International B.V.

http://www.vebegofoundation.nl

Vebego

De transparantie over de afvalverwerking is erg prettig

Weelec is een aanvulling op onze duurzame bedrijfsvoering. Het jong en dynamische bedrijf heeft de nodige kennis over de verwerking van E-waste en duurzaam ondernemen.

De transparantie over de afvalverwerking is erg prettig. In tegenstelling tot de meeste afvalverwerkers, verwerkt Weelec haar producten tot hoogwaardige grondstof zonder verontreiniging. Daarnaast is op logistiek is alles goed geregeld.

Stefan Janssen
Assistent Sustainability Coördinator
Johnson Matthey Advanced Glass Technologies

http://www.glassmatthey.com


Belangrijke partner binnen MVO

Het partnership met Weelec sluit dan ook nauw aan bij onze organisatie filosofie en strategie. Weelec is een belangrijke partner binnen onze MVO keten en draagt bij aan verduurzaming vanuit een zeer breed perspectief.

E.V.H.M.A. van Duurling MSc
Directeur Inkoop & ICT
Vebego International B.V.

http://www.vebego.nl


Wij adviseren ieder bedrijf om een samenwerking met Weelec aan te gaan

Door innovatie, hergebruik en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, creëert Weelec een unieke propositie. Wij adviseren ieder bedrijf, ongeacht de omvang, om een samenwerking met Weelec aan te gaan. Waarom? Het is slim, gemakkelijk, kost niets en levert een maximaal rendement, zowel financieel als intrinsiek.”

Rino Soeters
Algemeen Directeur
La Bergere Group

http://www.la-bergeregroup.com/


United Nations University UNU-MERIT

De open innovatie principes van Weelec zorgen ervoor dat de middelen en aangeboden diensten van verschillende actoren worden gebundeld en acties van de betrokkenen worden geïdentificeerd.Weelec stimuleert daarnaast, d.m.v. het kennisplatform, ketensamenwerking waarbij interesses op het gebied van maatschappelijk belang en het verminderen van materiaalgebruik, door preventie en hergebruik van secundaire materialen, de focus genieten.

Prof. Dr. René Kemp
United Nations University UNU-MERIT
ICIS, Maastricht University

http://www.merit.unu.edu


Onze wettelijke- maar vooral morele verplichting

De samenwerking tussen onze organisatie en Weelec, voor het duurzaam verwerken van E-waste door Weelec, heeft voor Kreuze in 2014 geleid tot een CO2-emissiereductie van 586,65 kg. Deze emissiereductie is gelijk aan de zuiverende waarde van 27 bomen op jaarbasis. Wij zijn dan ook dusdanig tevreden over de samenwerking dat wij zelfs onze klanten gaan aanbieden om E-waste via ons te laten afvoeren naar Weelec. Op deze manier vervullen wij onze wettelijke- maar vooral ook morele verplichting.

Noel Luijten
Algemeen directeur
Kreuze Telecom BV

http://www.kreuze.nl


terug naar boven